Zelfstandige, vrij beroep, bedrijven

Zelfstandige of vrij beroep?

Op zoek naar een laadoplossing die meer is dan een kost? Bomitec biedt de perfecte oplossing voor jou. Met ons unieke systeem kun je niet alleen een laadpunt bij je thuis plaatsen maar ook een inkomstenbron creëren.

Onze laadpalen kunnen semi-publiek gemaakt worden, waardoor je zelf het tarief kunt bepalen dat je vergoed wil krijgen. Je stelt dit in via onze backoffice portal, en twee maanden later ontvang je de vergoeding voor het laden.

Je investering in een laadpunt wordt zo een opbrengst, niet een kost. Vrienden, familie, en klanten kunnen ook bij jou laden, wat bijdraagt aan de mogelijkheid om te verdienen aan je laadpunt.

Moet je je laadstation toch koppelen aan een andere backoffice? Geen probleem, wij herprogrammeren met een klik.

Onze laadstations zijn eveneens uitgerust met alle geavanceerde functies die je mogelijk nodig zou kunnen hebben, zoals load balancing, een smart charging netwerk, RFID kaartlezer, en OCPP-koppeling met de backoffice. Het mooie is dat je niet alle functies hoeft te gebruiken om een future-proof laadstation te hebben. Mocht je een bepaalde functie nu niet nodig hebben, dan schakelen we die eenvoudig voor je uit. Als je die functie later wel nodig hebt, kunnen we die moeiteloos weer inschakelen. Dit geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt voor een toekomstbestendige oplossing.

Waarom Bomitec voor vrije beroepen?

  • Opbrengst, geen kost: Je laadstation wordt een bron van inkomsten dankzij ons unieke terugverdienmodel.

  • Flexibiliteit & onafhankelijkheid: Onze unieke en onafhankelijke systemen stellen je in staat zelf controle te hebben over je energieoplossing. Je kunt zelf het tarief instellen dat je vergoed wil krijgen bij laadpalen, of optimaliseer de winst van je zonnepanelen en thuisbatterijen. Onafhankelijkheid staat bij ons centraal. Ben je niet tevreden met je huidige provider? Dankzij onze flexibiliteit kun je makkelijk omschakelen naar een andere provider.

  • Kwaliteit: Wij bieden alleen Europese A-merken aan, voor optimale service en zekerheid.

Bij Bomitec krijg je een laadoplossing die speciaal op zelfstandigen en vrije beroepen is afgestemd. Het is tijd om je laadpunt te zien als een kans om te verdienen in plaats van een uitgave. Neem contact met ons op om te zien hoe wij je laadervaring kunnen verbeteren.


Bedrijfswagens


Elektrische bedrijfswagens verplicht vanaf 2026? Wij helpen je hierbij.

Met de wetgeving in zicht schakelen meer en meer bedrijven reeds over op elektrische bedrijfswagens.
Nu mobiliteit een hot (en blijvend) topic is, ondersteunen we je graag in een solide uitwerking van je laadinfrastructuur.

We bieden onze diensten zowel aan bij bedrijven ter plaatse, als bij de werknemers thuis. WIj kunnen ingezet worden vanaf de uitbouw van het elektrisch wagenpark maar we bieden onze diensten eveneens aan voor upgrades van reeds bestaande wagenparken. We denken mee met je na over de meest optimale oplossing voor jou én je werknemer.

Daarnaast bieden we door ons open platform de vrijheid aan om een publieke laadpaal te kiezen die het best bij de situatie past. Wij aanvaarden namelijk 99% van alle publieke laadkaarten.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.