Werkwijze

Werkwijze


Plaatsbezoek en offerte

Je contacteert ons op de wijze die voor jou het beste uitkomt; via mail of telefonisch. We plannen een afspraak met je in voor een plaatsbezoek. Omdat elke klant uniek is en eigen vragen en verwachtingen heeft, komen we eerst ter plaatse langs. We voorzien je van de nodige informatie, je krijgt de kans om al je vragen te stellen en we verzamelen zelf alle nodige informatie om nadien een offerte op maat af te leveren.

Nadien bezorgen we je de offerte per mail In deze gedetailleerde offerte vind je de totaalprijs terug. Je kan bijkomende vragen stellen zodat alles helder is om een onderbouwde keuze te maken.


Plaatsing

Na het maken van een afspraak, komen we bij jou de gevraagde installatie plaatsen. Dit gebeurt doorgaans binnen de 4 weken maar kan sneller, indien nodig.
Bomitec streeft kwaliteit na dus wij werken enkel met gecertifieerd personeel. Alles is gebruiksklaar en kan in gebruik genomen worden na de technische keuring.

Wat staat er jou nog te doen na de plaatsing?

Registreer je laadpaal op de website van Fluvius: 

https://www.fluvius.be/nl/duurzame-mobiliteit/meldingsplicht-laadpaal-elektrische-wagen

 

Dienst-na-verkoop

Ook na de plaatsing blijf je nog steeds onze klant. Wij staan verder ter beschikking voor vragen, uitbreidingen en bij noodgevallen.