Laadoplossingen op maat 

Thuis laden

Je stapt de deur uit en je opgeladen wagen in.
Dit comfort bieden we je aan, bij je thuis.


Het laadpunt wordt op de gevel of in de garage geplaatst. Jij hoeft er enkel aan te denken om tijdig te laden. 

Daarnaast zijn onze laadpunten de naam design waardig. Onze laadpunten zijn niet enkel kwalitatief hoogwaardig, ze zijn nog mooi om naar te kijken ook. 

Wens je alles te integreren tot één energiezuinig geheel
We staan je graag met raad en daad bij. Bedrijfswagen? Laadkaart via het werk?


Ook voor jou hebben we de ideale oplossing. Door ons onafhankelijk systeem met eigen backoffice kunnen we eveneens bij je thuis een laadpunt plaatsen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een publieke laadkaart

En het beperkt zich niet tot enkel het laadpunt, je kan er namelijk zelf ook je voordeel aan doen! Onze laadpalen kunnen semi-publiek gemaakt worden. Dit wil zeggen dat je je publieke laadkaart eveneens thuis kan gebruiken. Ook vrienden, familie en kennissen kunnen bij jou laden.

Jij hebt het laadpunt in eigen beheer en kan zelf het tarief kiezen dat je vergoed wil krijgen wanneer iemand je laadpunt gebruikt. Je stelt via onze backoffice portal zelf je tarief per geladen KWH in en twee maanden later verschijnt de vergoeding voor het laden.

Wil je werkgever na een tijdje dat je toch aansluit op hun backoffice? Geen probleem, wij herprogrammeren met een klik en sturen de nodige gegevens door.

Onze laadstations zijn eveneens uitgerust met alle geavanceerde functies die je mogelijk nodig zou kunnen hebben, zoals load balancing, een smart charging netwerk, RFID kaartlezer, en OCPP-koppeling met de backoffice. Het mooie is dat je niet alle functies hoeft te gebruiken om een future-proof laadstation te hebben. Mocht je een bepaalde functie nu niet nodig hebben, dan schakelen we die eenvoudig voor je uit. Als je die functie later wel nodig hebt, kunnen we die moeiteloos weer inschakelen. Dit geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt voor een toekomstbestendige oplossing.

Waarom Bomitec?

Flexibiliteit & onafhankelijkheid: Met ons systeem kun je je laadstation semi-publiek maken en je publieke laadkaart thuis gebruiken. Je kunt zelf je tarief instellen en je bent niet gebonden aan lagere VREG-tarieven.

Meer mogelijkheden: Vrienden en kennissen kunnen ook laden. Onze laadstations zijn SIM-lock vrij en kunnen eenvoudig herprogrammeerd worden.

Zelfbeheer & Kwaliteit: Beheer je laadpaal en tarief via onze portal. We accepteren 98% van alle publieke laadkaarten en bieden alleen A-merken.


We zorgen dat je investering rendeert.

Je hebt vrije keuze van backoffice.

Wij garanderen kwaliteit en onafhankelijkheid.

Bij Bomitec krijg je een laadoplossing die op jou is afgestemd. Neem contact met ons op om te zien hoe wij je laadervaring kunnen verbeteren.