Over ons


Bomitec is een bedrijf uit Betekom, ontstaan onder leiding van Gerry Jennes. Hij bouwde ervaring op in verschillende sectoren en zette zijn passie en kennis in op de energiesector. De hoge graad van klantentevredenheid en gespecialiseerde kennis zorgen voor enkele partnerships met vooraanstaande merken.


Onze missie?


We streven ernaar om een one-stop-shop te bieden waarbij alle onderdelen van een installatie optimaal samenwerken.  

Onze specialistische aanpak maakt ons dé expert in ons vakgebied. Hierdoor kunnen we jou de beste oplossingen bieden op het gebied van duurzaamheid en slimme investeringen. We werken uitsluitend samen met partners die dezelfde principes hanteren en bewezen betrouwbaar zijn, zodat je gegarandeerd bent van topkwaliteit.

Jouw tevredenheid staat voorop. Onze persoonlijke aanpak begint met een bezoek ter plaatse voor een offerte op maat. Op die manier krijg je een helder beeld van wat je precies koopt. Of het nu gaat om het offertestadium of de uiteindelijke installatie, wij zorgen altijd voor een gedegen en volledige uitleg. We streven naar niets minder dan perfectie in onze afwerking en werken uitsluitend met toonaangevende A-merkproducten. Bovendien bieden we een uitmuntende service die verder reikt dan jouw verwachtingen.

Met deze integrale benadering willen wij jou een betrouwbare partner bieden die voldoet aan al jouw behoeften. Wij zetten ons volledig in voor duurzaamheid, bieden slimme investeringsmogelijkheden en waarborgen de hoogste kwaliteit en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een persoonlijk adviesgesprek of het plannen van een plaatsbezoek.